Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

afscheid secretaris A.A. de Haan Stichting - 18-2-2016

De secretaris van de A.A. de Haan Stichting, Henk Bovenkerk, had vorig jaar te kennen gegeven dat hij het tijd vond om zijn taak aan een ander over te dragen. Er werd een waardig opvolger gevonden in mevr. Caroline Vreugdenhil. Inmiddels zijn per januari van dit jaar zaken keurig overgedragen en werd het tijd om ook in gezellige ambiance afscheid te nemen van Henk.

Dat is altijd een mooie gelegenheid om nog eens stil te staan bij het de aanleiding, de aanloop en het begin van de stichting. Henk wist daar op geanimeerde wijze over te vertellen. Uiteraard kon daarbij de vraag om dat dan ook eens op papier te zetten niet uitblijven. Dat laatste was niet aan dovemans oren gericht aangezien Henk niet alleen vanaf het begin al bij de stichting betrokken is geweest, maar in zijn profesionele leven een zeer verdienstelijk journalist en hoofdredacteur van AD de Dordtenaar is geweest. Schrijven gaat hem nog steeds goed af en is zijn lust en zijn leven.

Uiteraard hebben we Henk ook hartelijk bedankt voor al die jaren inzet en is het nu aan de overige leden van het stichtingsbestuur om in de geest van initiatiefnemer en begunstiger A.A. de Haan sr. het werk voort te zetten. Het stichtingsbestuur is nu als volgt samengesteld: secretaris mevr. C. Vreugdehil, penningmeester A.A. de Haan jr, voorzitter  C.J.M. de Bruin. Overigens zijn de contactgegevens van de stichting niet veranderd.

Terug