Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

ontmoeting met de vernieuwde Culturele Raad - 12-3-2009

De Culturele Raad Papendrecht (CRP) vervult een belangrijke rol in onze samenleving. Zij doet dat sinds haar bestaan in 1965 !

De afgelopen tijd heeft de CRP een flink aantal enthousiaste vrijwilligers erbij gekregen en kon er zelfs een nieuwe sectie toegevoegd worden: de sectie muziek.

Mij was gevraagd aanwezig te zijn bij hun informele samenzijn en ook het woord te voeren. Juist vanwege het belang dat ik hecht aan het werk dat zij verrichten ben ik met veel genoegen ingegaan op die uitnodiging.

Ik heb hen allen, en met name voorzitter Hans Hulswit, geprezen voor hun inzet en mijn waardering ervoor uitgesproken dat zij zo actief aan de weg timmeren en zodoende de mensen in Papendrecht de weg wijzen op een stukje persoonlijke ontplooiing. 

Terug