Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

Pablo Loop 2e editie - 28-5-2014

Was het de eerste keer, in 2012, nog een pilot nu, anno 2014, kon men er vol vertrouwen tegen aan: de tweede editie van de estafetteloop Papendrecht - Blomberg door leden van atletiekverniging De Passaat. Vol vertrouwen omdat men ervaring had opgedaan, maar ook vol vertrouwen omdat men alles weer tot in detail had voorbereid. Uiteraard was er ook getraind door de lopers, want je doet dat niet zomaar: in vier dagen 389 km lopen, met het gegeven dat die laatste 80 kilometer heuvel op, heuvel af gaat !

Ik heb zeer veel bewondering voor de estafettelopers, maar ook evenzeer voor de vereniging De Passaat, dat zij als vereniging de kracht en het vermogen hebben om zo'n organisatorische en logistieke operatie met goed gevolg weten te volbrengen, driewerf chapeau !!!

Het is dan ook om die reden dat ik niet alleen bij de start was, evenals schipperskoor De Pontonniers die hen  'good-bye' toe zongen, maar ook naar Blomberg getogen ben om hen daar ook te onthalen en mijn waardering te laten blijken.

Bij deze overigens ook dank en waardering voor de velen die op een of andere wijze bijdroegen tot het welslagen van deze prestaties.

Terug