Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

Bouwplan De Hoogt-2, 1e paal - 9-2-2016

Gelukkig worden er nog steeds woningen gebouwd in Papendrecht. Ondanks de economische crisis van de laatste jaren en daarmee samenhangende voorzichtigheid van consumenten op de woningmarkt zijn kwaliteitswoningen in de gemeente Papendrecht nog steeds erg gewild. Dat zegt ook iets over het plezierige woonklimaat in onze gemeente waar voortdurend aan gewerkt wordt. 

Het is van eminent belang dat er steeds enige dynamiek en beweging in de gemeente plaats vindt. Dat voorkomt dat alles heel statisch wordt en er (te) weinig aandacht voor de omgeving overblijft. Gelukkig zien we zowel op de bedrijven terreinen als in de woningbouw nieuwe plannen en toevoeging van kwaliteit.

Annex aan de ontwikkeling van het Sportcentrum en het Apollohotel worden er fase gewijs mooie woningen toegevoegd. Ditmaal was de eerste paal van fase twee aan de orde, die door de wethouder wonen deskundig de grond in geheid werd. Voor de economie, de levendigheid in de gemeente, voor het de bouwbedrijf Vorm en voor de kopers als toekomstige bewoners een belangrijke stap om bij stil te staan. Vandaar dat ik ook getuige wilde zijn en een kijkje ben gaan nemen.    

Terug