Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

condoleance prins Friso - 13-8-2013

Wapen

 

Op 13 augustus heb ik, als burgemeester/burgervader de volgende condoleancebrief aan de Koninklijke Familie, in de persoon van Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander, verstuurd:

 


Majesteit,

 

 

Het onverwachte bericht van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso heeft ook ons overvallen en diep getroffen. Sinds het noodlottige ongeluk in Oostenrijk hebben wij in onze gemeente meegeleefd met allen in zijn naaste omgeving en met name met zijn echtgenote prinses Mabel, hun kinderen, met zijn moeder prinses Beatrix alsmede met u en de overige leden van de Koninklijke Familie. Het is intens verdrietig om iemand in de kracht van zijn leven op deze manier getroffen te zien worden door een dramatisch ongeluk. Wij beseffen dat de afgelopen periode en nu zijn onverwachte overlijden voor u allen ongelooflijk zwaar zijn en wensen u alle sterkte en kracht bij het verwerken van dit grote verlies.

Wij zullen ons prins Friso blijven herinneren als een aimabele en sterke persoonlijkheid, die in alle bescheidenheid en op eigen manier zijn plaats in de Nederlandse samenleving innam.

Bij deze doe ik u namens de inwoners van Papendrecht en het gemeentebestuur onze oprechte condoleance toekomen.


Hoogachtend,


C.J.M. de Bruin

 

p.s.           Koninklijkhuis.nl   biedt de gelegenheid om de Koninklijke Familie te condoleren

Terug