Burgemeester C.J.M. (Kees) de Bruin, Papendrecht
paap

Postzegel

Weblog

aanbevelingsbrief Papendrecht helpt Oeganda - 18-6-2013
 

Geachte lezers,

 

Mag ik bij deze uw aandacht voor een bijzondere actie: van zaterdag 14 september tot en met donderdag 3 oktober 2013 vindt de actie plaats ‘Papendrecht helpt Oeganda’. Deze actie is een initiatief van de Papendrechtse Stichting Uganda Child Care Foundation (UCCF) waarbij de gehele Papendrechtse gemeenschap is betrokken. Het Papendrechtse Basis- en voortgezet onderwijs, de Papendrechtse (sport)clubs, de Papendrechtse kerken en het Papendrechtse bedrijfsleven zullen zich inzetten voor de (kans)arme kinderen van Oeganda. Ook heeft UCCF het swingende Oegandese kinderkoor Mwangaza uitgenodigd om  deze actie te bekrachtigen.

 

De aftrap is op zaterdag 14 september 2013 met een groot evenement op het marktplein met ondermeer een pyama-run. Op donderdag 3 oktober is de knallende afsluiting in de PKC-hal met een groots concert.

 

Als ambassadeur van ‘Papendrecht helpt Oeganda’ wil ik dit initiatief van harte aanbevelen. Het mooie van UCCF is dat deze Stichting alleen met vrijwilligers werkt en dat de opbrengst daadwerkelijk naar de mensen gaat die het ’t hardst nodig hebben namelijk: de kinderen van Oeganda.

 

Zij die zich bijzonder verdienstelijk maken, kunnen een vermelding krijgen op de website of op andere wijze tijdens het evenement op 3 oktober. Meer informatie over UCCF kunt u vinden op de website www.uccf.nl . Ik hoop dat veel Papendrechtse burgers, bedrijven, verenigingen en instellingen besluiten zich hiervoor in te zetten, zodat deze actie een groot succes wordt.

 

Op 3 oktober 2013 in de namiddag wordt er een ‘African Coffee’ georganiseerd, een netwerkwerkbijeenkomst voor en door ondernemers.

Ik hoop u daar graag te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet

 

 

C.J.M. de Bruin

Terug